portfolio

Deep Compute

HSR Layout Bangalore

Area
6500 sft
Build date
04/05/2018
Client
Deep Compute
Design Planning Built

Deep Compute is a US-based data analytics company with over 6000 sq feet of space.

For Deep Compute we opted for an open minimalistic design that seemed in line with their goals and vision. The foyer was a sleek open place from where the entire workplace is visible. A comfortable cushioned bench is laid out along with a pot of flowers sitting next to it.
The sleek lines of the bench flow from a portioned wooden wall beyond which a lounge area with plush sofas in bright yellow colour is situated. An interesting wall graphic adorns the wall of the lounge – a perfect conversation starter. The low coffee table has a single plant vase adding a hint of green to space.
The foyer of the office overlooks open cabins or alcoves that offer a great view of the world outside. The cabins have a cushioned bench and a laptop desk with wheels that can be moved easily. Each cabin can accommodate two or more people working in tandem, brainstorming, or just relaxing after a hard day's work.
Attached to the cabins is a small meeting room built with glass to meet vendors, clients and customers. The workspace is an open back-to-back design with ample legroom and ergonomic furniture and collaborative tables. The layered lighting makes the workspace, an efficient environment that promotes productivity and adaptability.
The open design of the office ensures comfortable airflow and it minimalistic elements make the space more informal and has a positive impact on the health, happiness and productivity of the employees.

Want similar? Contact us!